• Geri dön

  • 166 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


Ünlü oyuncu Alp Navruz, DeFacto’nun daveti ile Fas’ın Kazablanka şehrinde bulunan Morocco Mall’da hayranları ile bir araya geldi. Faslı hayranları tarafından büyük ilgi gören ünlü isim burada hayranlarına imza dağıtıp birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.

Global moda markası DeFacto’nun Fas’ın Kazablanka şehrinde Afrika kıtasının en büyük alışveriş merkezi konumundaki Morocco Mall’da bulunan mağazasını ziyaret eden ünlü oyuncu Alp Navruz, burada hayranlarıyla bir araya geldi. Yoğun ilgi gören buluşmada Alp Navruz, Faslı hayranlarının imza ve fotoğraf isteklerini kırmayarak onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Fas’ta büyük hayran topluluğu olan ünlü oyuncu DeFacto mağazası önünde izdiham yarattı.

Morocco Mall’daki etkinlik sonrası Fas magazin basını ile de bir araya gelen ünlü oyuncu DeFacto ile sürdürdüğü iş birliğinde ve çıkarılan koleksiyondan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Alp Navruz “DeFacto ile çok güzel bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Bunu birlikte çıkardığımız koleksiyonda da gösterdik. Ortaya çok güzel bir koleksiyon çıkarttığımızı inanıyorum. İşin en başından sonuna kadar tüm süreçlerde oldukça uyumlu çalıştık. Tasarım ekibinin yönlendirmeleri ve benim stil kodlarım ile tasarladığımız parçaların hepsi oldukça içime sindi. Bu koleksiyonun tanıtımı içinde DeFacto’nun daveti ile buraya gelip Faslı hayranlarım ile buluşmak benim için çok farklı ve keyifli bir deneyim oldu. Çok büyük bir ilgi vardı ve bu durum beni çok mutlu etti. Türkiye’den doğarak burada da bilinen ve tercih edilen böyle global marka ile iş birliği yapmak beni ayrıca gururlandırıyor” dedi.

Fazilet Hanım ve Kızları, Elimi Bırakma, Zümrüdüanka, Ada Masalı ve Yürek Çıkmazı gibi dizilerle dikkat çeken Alp Navruz, sadece Türkiye’de değil, dizilerin yayınlandığı pek çok ülkede de geniş bir hayran kitlesine sahip.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL